Skip to main content
Home | Locatie

Locatie

Het laatste centrale plekje in Deurne is gereserveerd voor project Tasveld. Nabij het centraal Station ontstaat hier een schitterende, sfeervolle en duurzame woonwijk met een grote diversiteit aan woningen. Van fraaie twee-onder-een-kapwoningen en smaakvolle tussen- en hoekwoningen tot een heerlijk appartementencomplex. Voor welke woning ga jij?

Centraal in Deurne

Tasveld bevindt zich op een unieke plek in het hart van Deurne centrum en op een steenworp afstand van Station Deurne. Wandel naar het centrum voor de dagelijkse boodschap of om een terrasje te pikken. Of kies ervoor om de trein te nemen voor een dagje uit naar Venlo, Helmond of Eindhoven.

Deurne, dat is fraai wonen!

Wie Deurne zegt, denkt direct aan een echt Bourgondisch Brabants dorp. In deze karaktervolle plaats in Peelland is de rijke historie zicht- en voelbaar. Als inwoner van Tasveld woon je er middenin zonder dat je de drukte ervaart. Tasveld wordt namelijk een kleinschalige woonwijk met groen en een vriendelijk binnenplein. Ideaal om je wijkbewoners te ontmoeten of voor kinderen om naar hartenlust te spelen.

Deurne is een echt authentiek Brabants dorp, met een rijke historie. Een geschiedenis die u terug ziet (en voelt) in het karakter van dit Peelland dorp.

Deurne

De gemeente Deurne is een authentiek en zelfstandig dorp in
het zuid-oosten van de provincie Noord-Brabant. Deurne is 11.836 hectare groot, waarvan 142 hectare water is. (100 hectare is 1 vierkante kilometer). In Deurne wonen zo’n 32.500 mensen verdeeld over 14.019 huishoudens. In de gemeente Deurne liggen de dorpen Deurne, Liessel, Vlierden, Neerkant en Helenaveen. De Sint-Jozefparochie, Zeilberg en Walsberg zijn voormalige zelfstandige dorpsgemeenschappen en parochies die ondertussen volledig binnen de bebouwde kom liggen, maar nog altijd een eigen historische identiteit hebben als kern.

De Groote Peel

De Groote Peel is een fraai en omvangrijk natuurgebied in de gemeente Deurne. Met ruim 1.300 hectare is dit unieke gebied aangemerkt als een Nationaal Park. Je bereikt De Groote Peel eenvoudig vanuit Ospeldijk. Even verderop, bij de voormalige kolonies Griendtsveen en Helenaveen vind je andere prachtige veengebieden die zich uitstekend lenen om te fietsen, te hardlopen of voor een lekker lange wandeling.

Paradijs voor wandelaars

Wandelaars uit de verre omtrek komen naar de natuurgebieden rondom Deurne. Ontdek de Deurnese Peel vanaf Natuurpoort De Peel, trek Zandbos Deurne in of waai uit in de Mariapeel. In deze prachtige natuur kom je helemaal tot jezelf.

Uitdagende ATB-paden

Tijd voor actie? In Deurne ligt een parcours van meer dan 100 kilometer aan prachtige ATB-paden door de natuur. Deze routes zijn technisch van aard, dankzij de vele singletracks, kombochten, boomstronken en hoogtes. Durf jij dit uitdagende parcours aan?

Sport en actief

Deurne is een sportieve gemeente. Dit is mede te danken aan het grote aanbod aan verenigingen en het gemeentelijke beleid om iedereen in beweging te krijgen. Zo vinden er door het jaar heen diverse sport- en spelactiviteiten plaats voor jong en oud, en voor zowel recreanten als voor geoefende atleten.

Veenmoerassen, heide en zandruggen

Het landschap van Deurne kleurt elke seizoen anders en is zeer gevarieerd. Het ene moment loop je langs veenmoerassen en vennetjes, terwijl je het andere moment uitkijkt over open heideterreinen of glooiende zandruggen. Dit veelzijdige gebied kenmerkt zich dan ook door talrijke flora en fauna. Wist je bijvoorbeeld dat Deurne één van de rijkste vogelgebieden van West-Europa is?

Interesse in een woning?

Bekijk via onderstaande button de verkoopprocedure, registreer jezelf en schrijf je in voor de woning van jouw voorkeur.

Inschrijven

Verkoopbrochure downloaden?

Klik op onderstaande button om de brochures te downloaden van de appartementen of de woningen.

Downloads
Ontwikkeling

Hendrik Mesdagstraat 6
5753 DA Deurne
0493 – 315050
info@burgtbouw.nl
burgtbouw.nl

Disclaimer